Welcome To My Blog WahiedaHamdan.blogspit.com, sudah baca sila FoLLOW ^______^

Wednesday, January 25, 2012

^_________^

NurulWahidahHamdan##
lama jugak tak update Blog nie, dah bersawang-sawng dah rasa 
nak cerita kehidupan masa sekarang
serius kosong###
tadi bila on je Facebook bukak je Home , ade je keluar stori pasal Dia 
upload gambar la, nampar ceria je dia sekrang bahagia mungkin,
atau dia dah pun ada Lurft yang baru ,
bila tengok gambar-gambar dia td, ada jugak Ter'LIKE satu gambar
tetiba pulak teringat macam mana mula-mula kita kenal
mula-mula kita jumpa,
perhgggggggg Sedih + Rindulah
kadang ada jugak terfiki dalam hati nie, saya da 20tahun mungkin ke ada couple nnt ?
payah nyaaaa, 
biar la dia ada dalam hati nie, selagi tak jumpa yang betul-betul saya tak kan padam dia dari apa pun
biar gambar dia ada kat Blog, Fon, Purse selagi tak jumpa selagi tuh ada je dalam ingatan,
cuba tahan diri supaya Tak COntact walaupun memang hari-hari Teringat
hari-hari tertanya-tanya bila tak nampak dia online :')
Its okay, tak ada benda yang senang dalam Dunia nie Kalau Tak ada Usaha ***
ILOVEYOU **AR**

No comments:

Post a Comment